Facebook abone kasma hilesi (Yeni)

Facebook'ta abone kasabileceğimiz bir çok uygulama var fakat ne yazık ki çoğu çalışmıyor. Çalışanlarda bir süre sonra facebook ekibi tarafından tespit edilir kaldırılıyor. Şimdi size göstereceğim uygulama ise facebook içinde olmadığı için facebook yönetimi hiçbir şekilde müdahale edemiyorlar. Üstelik bir diğer iyi yanı ise uygulama facebook dışında olduğu için sizin adınıza beğenme, paylaşma vs. gibi şeyler yapmıyor.

Facebook abone kasma hilesi

Uygulama adresi: add me fast
Linke tıkladıktan sonra 10 saniye bekleyin ve reklamı geç butonuna basın.

Bugün size anlatacağım uygulamanın adı addmefast. Az önce de söylediğim gibi uygulama facebook dışında çalışıyor ve hiçbir şekilde sizin isteğiniz dışında beğenme, paylaşma ya da abone olma işlemi yapmıyor.

Uygulama nasıl kullanılır?
İlk önce yukarıda verdiğim linkten kayıt olun. Böylece ilk başta 50 puan kazanmış olacaksınız. Ardından "Add Site" butonuna tıklayın ve gelen formda Type bölümünden "Facebook Followers"i seçtikten sonra Username bölümüne facebook kullanıcı adınızı ya da ID adresinizi yazın.

Save Changes butonuna bastığınızda artık aboneleriniz yavaş yavaş geliyor olacak. Tabi bir süre sonra kredi puanlarınız bitecektir, tekrar kazanmak için Free Points bölümünden facebook'ta sayfa beğenip, paylaşabilirsiniz. Tabi ki bu işlem için fake bir hesap açmanızı öneririm profiliniz çöpe dönmesin.

17 yorum:

  1. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde (buradan http://indir-android.blogspot.com/2013/04/facebook-abone-kasma-hilesi-yeni.html) facebook ile ilgili ufak bir bilgi notu ve http://www.sadeceon.com/Categories/online-pazarlama/facebook sayfamıza ait bir link paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Yusuf Yıldırım
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil
  2. Facebook Beğenileri Gizleme – Nasıl Yapılır?
    https://www.dogushan.com/facebook-begenileri-gizleme-nasil-yapilir/
    En büyük sosyal paylaşım ağlarından birisi olan Facebook, gün geçtikçe üye sayısını da sürekli olarak artırmaktadır. Özellikle paylaşımları beğenme üzerine kurulu olan sosyal paylaşım sitesinde, kullanıcılar beğendikleri paylaşımların görünmemesini isteyebilmektedir. Arkadaş ya da diğer kişiler tarafınca yaptıkları eylemlerin ana sayfa üzerinde gözükmemesini isteyen kişilerin sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı, facebook beğenileri gizleme yöntemleri son dönemlerde oldukça yararlı bilgilendirmeler arasında yerini almıştır.

    YanıtlaSil
  3. It s a very useful page. Thank you. e72bc6e515469e931b7e36f8c7d47c51
    kiziltepe
    elbeyli
    gelibolu
    pazaryeri
    inebolu
    burhankent
    kurtalan
    gulyali
    kemer

    YanıtlaSil
  4. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. cc6aa3e4ad4285251fc796ba0228cbf7
    website kurma
    sms onay
    numara onay

    YanıtlaSil
  5. Thank you for your explanation, very good content. c38afabf103c073da146a24679fa2817
    define dedektörü

    YanıtlaSil

 
Android Oyun indir © 2013 | Sosyal uygulama merkezi